Een persoonlijke horoscoop laten maken

Wat is een horoscoop?
De horoscoop is een momentopname van de exacte locatie van de sterren in het sterrenbeeld op het moment van uw geboorte.
Op de afbeelding is een voorbeeld te zien van de Radix (geboortehoroscoop) de schijf met de dierenriemtekens en de planeten. Op basis van deze berekening kan ik voor u een geboortehoroscoop of toekomstprognose opstellen.

Radix een persoonlijke horoscoop laten maken
De planeten staan bij ieder op een unieke plaats in de horoscoop, met de onderliggende verbindingen die de planeten maken. Een persoonlijke horoscoop uw 'Goddelijke blauwdruk' uw unieke samenstelling van energieën die u maken tot wie u bent. De astrologie geeft een handvat om deze tekening te kunnen lezen en voor u een duiding te maken zodat u beter inzicht krijgt in u zelf, en in staat bent duidelijkere keuzes te kunnen maken in het leven.

De Radix:
De Radix geeft uw geboorte kwaliteiten weer. Als ik voor u een Radix maak dan leest u uw persoonlijke kwaliteiten en verbeterpunten waar aan gewerkt kan worden. Sleutelwoorden: talenten, gaven, werk & ambitie, vrienden, relatie, creativiteit, spiritualiteit

De Transit:
De Transit geeft uw inzichten in het heden en de toekomst. Wat staat mij in de nabije toekomst te wachten? Welke mogelijkheden komen op mijn pad en waar moet ik op letten en voorzichtig mee zijn.

Solaar:
De Solaar is een horoscoop voor 1 jaar. De solaar geeft een inkijk in wat mij dit jaar te wachten staat.

Relatie horoscoop:
In een relatie horoscoop combineer je de horoscoop van u met die van uw partner. Dit geeft u inzicht in de samenwerking tussen uw beide. Waar zijn er raakvlakken en waar zijn er verbeterpunten en waar gaat het echt niet samen?Er zijn dus verschillende mogelijkheden tot uw beschikking om u zelf beter te leren kennen.
Neem contact met ons op als u vragen hebt en denkt dit is iets voor mij. Graag ga ik met u in overleg wat ik voor u kan betekenen.