Holistic-Health-Coaching

Je bent wie je wilt zijn
Ieder mens is uniek en heeft zijn/haar eigen levensverhaal. Met zijn eigen waarden, normen, ervaringen, herinneringen en onderbewuste processen. Hierdoor is ook voor iedereen de manier waarop iemand op een bepaalde situatie reageert anders. Soms kun je ook het gevoel hebben “vast” te zitten in een bepaalde situatie en zou je het fijn vinden om helderheid te krijgen in de (on)bewuste patronen die hiermee te maken hebben.

Jij bent jou eigen schepper van jou leven, (gedachten zijn krachten). Je leert in mijn sessies de sleutel te bedienen die leid tot het zelfscheppende vermogen in jou. Door eenvoudige stappen en oefeningen tot vervulling te komen, 100% te vertrouwen op jou eigen schepende potentiaal.

De fysieke kant van het leven beschouwen velen als het enig ware zijn, echter is er nog een geestelijke kant van het leven ''het bovennatuurlijke'' (alleen al het zijn op aarde is al spiritueel). Het bewuste als onbewuste deel, emoties, gedachten, gevoelens en intuïtie) en het meegebracht weten en ervaringen uit vorige levens karma speelt een belangrijke rol in het functioneren in de alle daagse praktijk. Het doel van mijn behandeling is; dat de cliënt zelf zijn eigen onbewuste als bewuste patronen gaat voelen en begrijpen en in de gelegenheid wordt gesteld deze te transformeren in positieve krachten.

 

Bij mij kun je terecht voor een persoonlijk gesprek voor een breed scala van vragen, problemen en zorgen.
o.a. gezondheid, voeding, stress, werk, burn-out en rel
atie
Maar voor levensvragen als:
- wie ben ik? - hoe maak ik mijn dromen en wensen waar? - waarom ben ik hier? - waar gaan we naartoe? - ongrijpbare vragen en problemen?


In mijn coachingssessies word gewerkt aan de versterking van het menselijk wezen, versterking van het fysieke lichaam, etherische lichaam en astrale lichaam. Met de daarbij verdere ontwikkeling van de intuïtie, gevoelens en gedachten. Vooral het bewust worden (mindfulness) en leven vanuit het 'zijn', in het hier en nu, worden behandeld. Een luisterend oor en een goed gesprek zijn de basis voor een succesvolle coaching!

Holistic-Health-Coaching
Met Holistic-Health-Coaching kan systematisch worden uitgetest  wat de diepere verborgen onbewuste (ziele)reden is, waarom een bepaald thema zich blijft herhalen. Hiervoor maak ik gebruik van kinesiologie en spiertesten (het VAS) en een uitgebreide screening.
Door deze bijzondere methode en de kennis, wordt al na enkele sessies heel veel rust ervaren.
Met kennis uit de antroposofie van Rudolf Steiner
die inzichten en handvatten geeft om de systemen achter de fysieke wereld beter te leren begrijpen. De Antroposofie ontwikkeld door Rudolf Steiner is een complexe samenwerking tussen het religieuze, esoterische en fysieke deel.
En er wordt gewerkt met de drie scheppingswetten die Abt-ru-shin uitvoerig behandeld in zijn werken (In het Licht der waarheid). De wet van de wisselwerking (de wet van oorzaak en gevolg), de wet van de aantrekkingskracht (de wet van het gelijkgeaarde) en de wet van de zwaarte, en je leert welke invloeden deze wetmatigheden op ons leven hebben en hoe je zelf met deze krachten kunt werken.

Je zult in deze consulten ontdekken hoeveel invloed jij als individu hebt op de vorming van jou eigen omstandigheden, hoe je met eenvoudige tools (intuïtief-voelen en gedachten) hier meer grip op kunt krijgen.
Je ontdekt je eigen onbewuste processen en neem afscheid van blokkades, waardoor je levensvreugde wordt vergroot en je weer kunt genieten van een energiek en vreugdevol leven.