Info Astrologie

Algemeen
Hoewel astrologie een van de oudste en meest verbreide wetenschap der mensheid is, heeft astrologie toch een imago probleem. Door de eeuwen heen is astrologie steeds meer ver-psychologiseert astrologen hebben er zelf voor gezorgd dat de ware betekenis en duiding, waar astrologie werkelijk voor staat verloren is gegaan. Dit heeft veel te maken met de zogenaamde ‘voorspellingen’ die door astrologen in kranten en tijdschriften publiceren. Je kunt bij deze manier van duiden alleen maar uitgaan van de zonnestand in de dierenriem, dit zegt alleen iets over het collectief, dus voor alle mensen. Maar voor het individu zegt dit helemaal niets. De stand van alle planeten in een van de 13 sterrenbeelden met bijbehorende huizen (omstandigheden) en de Ascendant maken de horoscoop veel individueler. Daarbij wordt er ook nog rekening gehouden met de aspecten die planeten onderling maken.

 
Astrologie is oorspronkelijk niet bedoeld om de toekomst te voorspellen! Zij is bedoeld om de toekomst zichtbaar te maken en mogelijkheden aan te geven waar aan gewerkt kan worden.


13 sterrenbeelden - slangendrager - horoscoopBent u benieuwt wat de toekomst voor u aan mogelijkheden bied?
Dan is Astrologie een mooi instrument om hier meer inzicht in te krijgen!

Als mensen hun horoscoop lezen komt het vaak voor dat ze zich hier niet in herkennen.
Dat komt onder meer doordat er geen correcte sterrenbeelden worden berekend, er wordt bijna overal gewerkt met de 12 sterrenbeelden i.p.v. 13 sterrenbeelden. In mijn duidingen maak ik gebruik van 13 sterrenbeelden.

Zoals we weten is de kosmos steeds in beweging en veranderd ook de zodiak (dierenriem). Slangendrager is een van de 13 sterrenbeelden dat zich tussen Schorpioen en Boogschutter bevind. Ook zijn niet alle sterrenbeelden even groot, zo is Schorpioen tegenwoordig nog maar 6° en Maagd bijvoorbeeld 46°, ook de aard-as is verschoven en daarmee ons zicht op de zodiak veranderd. Zo valt het lente punt 21 maart niet meer op 1° Ram maar in  10° Vissen. (Deze gegevens zijn door erkende astronomen bevestigd.)
Door deze verschuiving van de dierenriem komen sterrenbeelden in een andere positie te staan en blijkt men bijvoorbeeld geen Leeuw te zijn maar Kreeft, en daarbij kunnen de planeten ook in een ander teken staan waardoor de hele energie in uw persoonlijkheid veranderd.

Uw persoonlijke horoscoop
Wilt u weten wat dit voor u betekend? Dan kunt u bij mij terecht voor een kijk in uw persoonlijke geboorte horoscoop (Radix). Ook kan gekeken worden naar de transit (de mogelijke veranderingen en ontwikkelingsmogelijkheden die zich in het heden of in de nabije toekomst voordoen).
Als ik een horoscoop van u maak heb ik de volgende gegevens van u nodig: naam - geboorteplaats - geboorte tijd. Op deze manier is het mogelijk een persoonlijke horoscoop berekening van u te maken die precies op u is afgestemd.

Ik kan een astrologische duiding op afstand maken en doorsturen per mail. Maar het is ook mogelijk dat we een afspraak maken, dan zal ik uw horoscoop persoonlijk toelicht en kunnen eventuele vragen beantwoord worden.
Hebt u andere vragen of wensen schroom niet om contact met mij op te nemen!